OMVR sponsort VIT Tandem Team

OMVR advocaten is sponsor van het VIT Tandem Team, bestaande uit Timo Fransen (piloot) en Vincent ter Schure (stoker). Als paralympisch atleten hebben Timo en Vincent hun sporen verdiend door het behalen van meerdere medailles op de spelen in Rio de Janeiro (2016). Inmiddels zijn Timo en Vincent bezig met hun voorbereiding op de Paralympische Spelen van Tokyo (2020). 

Vincent zit als stoker achterop omdat hij beperkt is in zijn zicht, hij heeft RP aan zijn ogen. RP is een progressieve aandoening aan het netvlies dat zorgt voor een beperkt gezichtsveld. Het gezichtsveld zal zich steeds meer centreren (een kokervisie). Deze aandoening is al sinds zijn pubertijd aanwezig maar sinds enkele jaren worden de consequenties groter. Maar desondanks ziet Vincent ook nieuwe kansen. Kansen op de tandem!

Timo is een ervaren tandem-piloot en heeft al een mooie erelijst bij elkaar gefietst. Hij is zelf ook jaren actief geweest als elite-belofte renner en kent de klappen van de zweep in de wielrennerij goed.

OMVR steunt deze ambassadeurs van de gehandicaptensport van harte.

Facebookpagina Team VIT