Deskundig persoonlijk

Dat is OMVR

OMVR: Recht op het doel af

To the point

U mag veel van ons verwachten. Want gewenst of ongewenst, bewust of onbewust komt u dagelijks met het recht in aanraking. OMVR investeert voor u in specialistische en actuele kennis op alle rechtsgebieden. Van juridisch vraagstuk naar heldere oplossing: recht op het doel af en to the point.

Persoonlijk

U moet uw advocaat makkelijk kunnen bereiken. De drempel moet laag zijn. Daarom is het belangrijk dat u een advocaat heeft die u of uw bedrijf kent en zich verdiept in wat u bezighoudt. Zo weten wij op ieder gewenst moment exact wat u nodig heeft.

Tarieven

OMVR werkt met een vast uurtarief (verhoogd met een kantooropslag van 6%). Voor projectmatige werkzaamheden zoals reorganisaties, bedrijfsovernames, herstructureringen en het opstellen van contracten werken wij ook wel met vaste prijzen (fixed-fee). Verder hebben wij met (grotere) vaste klanten die veelvuldig behoefte hebben aan juridische advisering en begeleiding abonnementsafspraken.

Rechtsbijstandsverzekering

OMVR is inmiddels al een heel aantal jaren vaste netwerkpartner van Stichting Achmea Rechtsbijstand (SAR) en heeft ruime ervaring met het behandelen van verzekerde geschillen. Bent u rechtsbijstandverzekerd via een Achmea-verzekeringsmaatschappij (Interpolis, Centraal Beheer, Avero, FBTO) dan kan SAR uw rechtsbijstandsverzoek aan OMVR uitbesteden. Overigens staan wij ook rechtsbijstandsverzekerden van andere verzekeringsmaatschappijen graag bij. U heeft ook als rechtsbijstandsverzekerde namelijk altijd een vrije advocaatkeuze.