Diensten

Terug naar overzicht

Fusies, overnames en herstructurering

OndernemerHandels- en ondernemingsrecht

OMVR: Uw bedrijfstransitie deskundig begeleid

De samenvoeging of overname van uw bedrijf kan een zeer ingrijpende gebeurtenis zijn. Het tijdig inschakelen van deskundig juridisch advies is essentieel. De advocaten en notariaat van OMVR bezitten gedegen expertise om iedere transitie succesvol te kunnen afronden.

Oog voor uw belang

De rechtsontwikkeling op het gebied van fusies en overnames staat niet stil. De tijd dat afspraken ‘op de achterkant van de sigarendoos’ konden worden vastgelegd is dan ook definitief voorbij. De specialisten van OMVR verwoorden de uitkomsten van onderhandelingen scherp, helder en met oog voor uw belang.

Overnames

Ons kantoor bezit ruime ervaring op het gebied van overnames. Wij begrijpen dat een overname zo discreet mogelijk moet worden voorbereid. Daarom stellen we ons flexibel op en zijn ook buiten kantoortijden voor u beschikbaar. We werken snel en met gedegen kennis van zaken. Vaak moet het ijzer worden gesmeed wanneer het heet is. Juridische vastlegging moet dit proces niet vertragen.

Herstructurering

Een fusie of overname is tevens het juiste moment voor herstructurering van uw onderneming. Ook los van overname kan herstructurering een interessante optie zijn. Door herstructurering giet u uw onderneming in een juridisch maatpak. Wij nemen de tijd om uw specifieke situatie te leren kennen, stellen een risicoanalyse op en adviseren u over het herinrichten van de juridische structuren van uw concern. Hierbij houden we rekening met een gezonde spreiding van de te verwachten ondernemingsrisico’s. Uw onderneming zo efficiënt mogelijk te maken, dat is ons doel.

De kracht van OMVR

OMVR bezit de kracht van advocaten en notariaat in één huis. Wij combineren de adviserende rol van advocaat met de uitvoerende rol van notaris. U hoeft dan ook niet twee keer hetzelfde verhaal te doen; OMVR voert uw wensen naadloos uit. Een combinatie die ons sterk maakt en waar u de vruchten van plukt.


Specialisten in fusies, overnames en herstructurering


Website doorMotivo2018 © Alle rechten voorbehouden