Diensten

Terug naar overzicht

Financiering en zekerheden

OndernemerHandels- en ondernemingsrecht

OMVR: zorg voor uw financiën

Meer dan voorheen wordt van banken verwacht dat zij de zorg voor hun klanten serieus nemen. De regels voor financiële instellingen zijn de afgelopen jaren meer en meer aangescherpt. Doordat er meer van banken verwacht wordt, stellen zij meer voorwaarden aan hun klanten. Het is daarom van belang dat u op de hoogte bent van uw rechten. OMVR staat u bij met raad en daad in uw rechtspositie tegenover financiële instellingen.

Zorgplicht

Een concreet voorbeeld van een conflict omtrent de zorgplicht van een bank is een probleem met het afbetalen van een hypotheek. Bij het afsluiten van de hypotheek zijn afspraken gemaakt. Hoe is hierover destijds door de bank geadviseerd? Welke financiële producten horen bij uw financiering? Past uw financiering bij uw persoonlijke situatie zoals de bank die behoort te kennen? De advocaten en het notariaat van OMVR bieden antwoord op deze vragen. Wij bezitten brede expertise op het gebied van zakelijke en particuliere financieringsovereenkomsten en zekerheden, zoals hypotheken, pandrechten, bankgaranties en borgstellingen.

Herfinanciering

Herfinanciering is aan de orde wanneer uw bestaande financiële afspraken niet meer passen bij uw omstandigheden. OMVR adviseert over de mogelijkheden van herfinanciering en werkt samen met een uitgebreid netwerk van landelijke en lokale bankiers die bereid zijn met u mee te denken. Professionele betrokkenheid waar u iets aan heeft.


Specialisten in financiering en zekerheden


Website doorMotivo2018 © Alle rechten voorbehouden