Diensten

Terug naar overzicht

Faillissementsrecht

OndernemerInsolventierecht

OMVR: Deskundig advies in hectische tijden

Wanneer uw onderneming zich in zwaar weer bevindt, is het mogelijk dat u niet langer kunt voldoen aan de eisen van uw crediteuren. De advocaten van OMVR bieden begeleiding tijdens dreigende insolventie. Schadebeperking en risicovermijding voor uw situatie staan hierbij voorop. Deskundig advies in hectische tijden. Dat brengt rust.

Doorstart

Een situatie van insolventie hoeft niet per se fataal te zijn. De medewerking van een bank of koper kan een doorstart van uw onderneming mogelijk maken. De specialisten van OMVR werken nauw samen met een uitgebreid netwerk van financiers, interim-managers en accountants. Wij stellen een risicoanalyse op en zoeken samen met u naar de oplossing die het best past bij uw situatie. OMVR biedt bijstand in zwaar weer.

Curatoren

Naast het begeleiden en adviseren van ondernemers treden de advocaten van OMVR regelmatig op als curator in faillissementen. Wij denken niet alleen als curatoren, wij zijn het ook. Dit biedt ons de expertise om u als ondernemer goed te kunnen adviseren in de aanloop naar een faillissement. Zo anticipeert u tijdig op wat komen gaat en voorkomt u vervelende verrassingen.

Lopende faillissementen en vorderingen

Bekijk het overzicht overzicht van de lopende faillissementen die door onze curatoren worden behandeld. Neem contact met ons op wanneer u een vordering in een lopend faillissement wilt indienen.


Specialisten in faillissementsrecht


Website doorMotivo2018 © Alle rechten voorbehouden