Diensten

Terug naar overzicht

Contractenrecht en handelsgeschillen

Ondernemer, ParticulierHandels- en ondernemingsrecht

Contractenrecht: OMVR staat op uw strepen

Duidelijk afspraken vormen het fundament van uw bedrijf. Als ondernemer verplicht u zich een bepaalde dienst of product te leveren, maar heeft u evengoed rechten die uw handelspartners dienen te respecteren. Veel van deze afspraken worden vastgelegd in contracten. De specialisten van OMVR hebben brede expertise op het gebied van contractenrecht en bieden juridische bijstand.

Algemeen contractenrecht

Onder contractenrecht verstaan wij alle overeenkomsten die nodig zijn voor de uitoefening van uw bedrijf. Koopovereenkomsten, distributieovereenkomsten, licentieovereenkomsten, service level agreements, algemene voorwaarden, bemiddelingsovereenkomsten, agentuurovereenkomsten en opdrachtovereenkomsten zijn hier voorbeelden van. De advocaten van OMVR adviseren bij de opstelling van contracten en versterken uw rechtspositie wanneer dat nodig is. Bij geschillen over contracten heeft overleg weliswaar de voorkeur, maar schuwen wij een procedure niet. Wij kennen de juridische instrumenten om uw rechtspositie te verdedigen.

Aandeelhoudersgeschillen

Zeggenschap is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. De onderlinge verhouding tussen aandeelhouders wordt vaak aanvullend geregeld in een aandeelhoudersovereenkomst. Wellicht heeft u lange tijd prettig samengewerkt, maar is er gaandeweg een discussie ontstaan waar u onderling niet meer uitkomt. Hoe gaat u daarmee om in het licht van de aandeelhoudersovereenkomst? Hoe stelt u zich op in een aandeelhoudersvergadering? De specialisten van OMVR verdiepen zich in uw situatie en geven een haarscherpe analyse van uw rechtspositie. Van daaruit werken we samen aan een oplossing, zo nodig via de rechter.


Specialisten in contractenrecht en handelsgeschillen


Website doorMotivo2018 © Alle rechten voorbehouden