Diensten

Terug naar overzicht

Arbeidsrecht

Ondernemer, ParticulierArbeids- en ambtenarenrecht

OMVR: Arbeidsrecht is ons specialisme

Of u nu werknemer of werkgever bent, in uw onderlinge verhouding hebt u voortdurend te maken met de regels van het arbeidsrecht. Salarisafspraken, werktijden, functiewijzigingen, arbeidsomstandigheden en ontslagprocedures vallen allen onder dit rechtsgebied. De specialisten van OMVR bieden advies op maat. Arbeidsrecht is een van onze specialisaties.

Maatwerk

In Nederland is traditioneel de bescherming van de werknemer als zwakkere partij goed geregeld. Economische ontwikkeling heeft daar in de afgelopen jaren een kentering in aangebracht. Dat is ook de reden dat de politiek de verdere flexibilisering van het arbeidsrecht hoog op de agenda heeft staan. Door deze ontwikkelingen groeit de behoefte aan advies door een gespecialiseerde advocaat. Wat eerder gestandaardiseerde afspraken tussen werknemer en werkgever waren, is nu verworden tot maatwerk. De specialisten van OMVR zijn op de hoogte van deze ontwikkelingen. Wij begrijpen dat arbeidsrechtelijke verhoudingen voortdurend in beweging zijn.

Korte lijnen

Met name in het arbeidsrecht zijn korte lijnen van belang. Om procedures te voorkomen is kort overleg met de juiste specialist soms voldoende. Ook de invloed van een cao op de arbeidsverhouding kan complicerend werken. De advocaten van OMVR bieden bijstand op het gebied van arbeidsrecht en bieden advies dat werkt.


Specialisten in arbeidsrecht


Meer specialisten
Website doorMotivo2018 © Alle rechten voorbehouden