Ondernemer

OMVR heeft een uitgebreide staat van dienst op het gebied van juridische dienstverlening binnen de zakelijke sector. Ontdek wat OMVR kan betekenen voor uw onderneming.

Lees meer

Particulier

Als particulier bent u op zoek naar deskundig advies met aandacht voor uw persoonlijke situatie. Hierin ligt de klasse van OMVR advocaten + notariaat. Goede juridische dienstverlening is maatwerk.

Lees meer

Mediation

Soms loopt een juridisch conflict zo hoog op dat bemiddeling door een derde, onafhankelijke partij welkom is. De specialisten van OMVR bieden mediation met aandacht voor uw persoonlijke situatie.

Lees meer

Ondernemer

OMVR heeft een uitgebreide staat van dienst op het gebied van juridische dienstverlening binnen de zakelijke sector. Hoewel OMVR van oudsher goed geworteld is in de regio, behoort een gedegen kring van landelijke en internationale klanten inmiddels tot de onze. 

Deskundig en persoonlijk

Onze specialisten bieden maatwerk met oog voor uw belangen en communiceren in heldere taal. Wij gaan op zoek naar werkbare en efficiënte oplossingen, ook wanneer deze oplossingen geforceerd moeten worden. OMVR beschikt over de juiste ervaring en expertise om het juridische strijdperk te betreden. Persoonlijk contact staat daarbij voorop. Kennis van uw situatie maakt ons scherp. Wij leren u graag kennen.

De kracht van OMVR

OMVR bezit de kracht van advocaten en notariaat in één huis. Wij combineren de adviserende rol van advocaat met de uitvoerende rol van notaris. U hoeft dan ook niet twee keer hetzelfde verhaal te doen; OMVR voert uw wensen naadloos uit. Een combinatie die ons sterk maakt en waar u de vruchten van plukt. Ontdek wat OMVR kan betekenen voor uw onderneming.

Diensten Ondernemer

Particulier

Als particulier bent u op zoek naar deskundig advies met aandacht voor uw persoonlijke situatie. Hierin ligt de klasse van OMVR advocaten + notariaat. Goede juridische dienstverlening is maatwerk. Daarom nemen we de tijd om u te leren kennen. Wij communiceren in heldere taal en gaan op zoek naar werkbare en efficiënte oplossingen, ook wanneer deze oplossingen geforceerd moeten worden.

Expertise

De specialisten van OMVR zijn thuis binnen het brede scala van juridische dienstverlening waaronder familierecht, erfrecht en estate planning. Ook binnen het strafrecht bezitten wij gedegen expertise. Wij schromen niet om voor uw belangen te vechten.

High Trust

OMVR advocaten + notariaat behoort tot een van de geselecteerde High-Trust kantoren. Dit betekent dat u direct weet of u al dan niet in aanmerking komt voor gefinancierde rechtshulp.

De kracht van OMVR

OMVR bezit de kracht van advocaten en notariaat in één huis. Wij combineren de adviserende rol van advocaat met de uitvoerende rol van notaris. U hoeft dan ook niet twee keer hetzelfde verhaal te doen; OMVR voert uw wensen naadloos uit. Een combinatie die ons sterk maakt en waar u de vruchten van plukt. Ontdek wat OMVR voor u kan betekenen.

Diensten Particulier

Mediation

De mens is van nature gericht op het onderhouden van goede onderlinge relaties. Een geschil kost dan ook veel energie en wordt bij voorkeur vermeden. Maar soms loopt een juridisch conflict zo hoog op dat bemiddeling door een derde, onafhankelijke partij welkom is. De specialisten van OMVR bieden mediation met aandacht voor uw persoonlijke situatie.

Zinvol onderhandelen

Mediation is zinvol onderhandelen. Tijdens echtscheidingen, maar ook rond handelsgeschillen kan mediation ervoor zorgen dat beide partijen weer door één deur kunnen. Dit werkt doorgaans beter dan oplossingen die door een rechter worden opgelegd. Anders dan de rechter houdt een mediator zich niet bezig met het toewijzen van gelijk, maar met het bereiken van hernieuwde overeenstemming. Zowel de uitgangspunten als de uitkomsten van een mediation worden schriftelijk vastgelegd, zodat helder is hoe partijen het traject willen doorlopen en hoe zij met elkaar verder gaan.

Diensten Mediation

OMVR advocaten + notariaat is dé krachtenbundeling van juridisch specialisten in de regio Gelderland en Flevoland. Met meer dan twintig juristen verdeeld over onze drie vestigingen zijn wij een van de grootste juridische dienstverleners in de regio. Wij bieden u maatwerk: onze expertise toegespitst op uw persoonlijke wensen en situatie. Deskundig advies, helder en doelgericht.

Website doorMotivo2018 © Alle rechten voorbehouden